Dopravní akce na Chomutovsku: Polovina ze zastavených řidičů odjela s pokutou
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Minulý týden se chomutovští dopravní policisté zapojili do krajské dopravně - bezpečnostní akce, která byla tentokrát zaměřená na technický stav vozidel. Policisté ale samozřejmě kontrovali i ostatní záležitosti, jako používání bezpečnostních pásu, technický stav vozidel nebo alkohol za volantem. Polovina z více než čtyřicítky zastavených řidičů odjížděla s pokutou.

Během akce zkontrolovaly policejní hlídky na Chomutovsku celkem 43 aut a zjistili 22 dopravních přestupků. Všechny na místě vyřešili uložením pokuty. „Na pokutách policisté vybrali celkem 11 600 korun,“ konkretizovala policejní mluvčí Marie Pivková. Jedenáct řidičů jelo rychleji, než povolují předpisy, 1 řidič se během jízdy nepřipoutal bezpečnostním pásem a 6 řidičů použilo k jízdě vozidlo, které nesplňovalo požadovaný technický stav.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru