VIDEO: Pět zadržených na severu Čech! Organizovali účelové sňatky chudých českých žen
Zdroj: Policie ČR
Chomutov

ČR - V rámci společného vyšetřovacího týmu s německými policisty kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (NCOZ) ve středu 21. března 2018 zadrželi na severu Čech pět osob. Konkrétně jde o jednoho občana Kosova, tři muže a jednu ženu z České republiky.

"V této věci jde o organizování účelových sňatků českých žen ze sociálně slabých poměrů s Kosovci. Českým ženám, jako občankám Evropské unie, měla být administrativně zařízena práce a bydliště v Německu a jejich manželé pak na základě účelových sňatků, které proběhly v Kosovu, měli žádat o pobyt ve Spolkové republice Německo z důvodu sloučení rodin," vysvětluje princip Jaroslav Ibehej z
NCOZ.

Trestní stíhání zadržených osob je vedeno ve Spolkové republice Německo. Zadržený občan Kosova je umístěn ve vydávací vazbě.

https://www.youtube.com/watch?v=zzJPRuXJeUw

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru