V Jirkově a Klášterci poradí dnes odborníci s daněmi přímo na radnici
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov / Klášterec nad Ohří – Obyvatelům Jirkova a Klášterce nad Ohří opět pomůžou při vyplňování daňového přiznání pracovníci finančního úřadu. Stejně jako v minulých letech tak nebudou muset jezdit lidé až do Chomutova. Vyplněné formuláře daňového přiznání bude možné odevzdávat přímo na místě.

Odborníci budou v Jirkově s daněmi radit dnes, tedy v pondělí 19. března, následně ještě 26. března a pak ještě ve středu 28. března, to vždy od 13.30 do 16.30 hodin.. Tentokrát vedení města totiž dohodlo s finančním úřadem hned tři termíny a poskytne pracovníkům také nové prostory. Namísto stísněného prostoru infocentra, kde informační kampaň probíhala v minulých letech, budou odborníci tentokrát radit v zasedací místnosti městského úřadu.

V pondělí 19. a 26. března od 13 do 17 hodin budou pracovnice finančního úřadu přítomné také v salonku klášterecké radnice. I tady budou lidem pomáhat s vyplněním daňového přiznání. To zde můžete také odevzdat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru