Vážná dopravní nehoda u Málkova! Silnice z Chomutova do Kadaně byla tři hodiny uzavřená
Dopravní nehoda u Málkova. Foto: čtenář
Chomutov

Chomutovsko – Vážná dopravní nehoda se stala v pátek dopoledne na silnici I/13 z Chomutova do Kadaně. Poblíž obce Málkov se střetla dvě vozidla. Silnice byla v obou směrech uzavřena.

Nehoda se stala v 10.45 hodin poblíž obce Málkov – Zelená. Na silnici se srazilo osobní auto s cisternou. Při nehodě byly těžce zraněny dvě ženy z osobního automobilu. Jednu transportoval do nemocnice vrtulník.  Osobní vozidlo náraz úplně zdemoloval, motor z vozu údajně vylétl několik desítek metrů daleko. 

Kvůli nehodě byl hlavní tah z Chomutova na Kadaň uzavřen v obou směrech. Policisté dopravu odkláněli na objízdné trasy. Podle serveru dopravniinfo.cz by silnice měla být neprůjezdná až do 14.00 hodin

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru