Klášterec nad Ohří – Jmenuje se Josef Fabiny, říká se mu Tabák, je mu čtyřicet let a nechce se mu do basy. „Jmenovaný nenastoupil do výkonu trestu odnětí svobody. Jedná se o občana Klášterce nad Ohří, který se s největší pravděpodobností skrývá tamtéž," uvádí k vyhlášenému celostátnímu pátrání policejní mluvčí Marie Pivková.

tabáka172

Josefa Fabinyho odsoudil Okresní soud v Lounech za majetkovou trestnou činnost. „Výzvu k nástupu trestu si převzal, avšak do současné doby se v žádné věznici nepřihlásil. Soud proto vydal příkaz k dodání do výkonu trestu a Policie ČR v současné době po osobě pátrá. Fotografie osoby je z nedávné doby a odpovídá podobě hledaného. Fabiny je atletické postavy, výška 175 cm, krátce střižené vlasy," pokračuje Pivková a závěrem žádá veřejnost, „veškeré informace k hledané osobě sdělte prosím na bezplatnou linku 158 nebo přímo na SKPV (Služba kriminální policie a vyšetřování) Kadaň, telefon 974 434 767. Děkujeme."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru