Chomutov - Ve středu 28. ledna v osm hodin večer se na procházku do přírody vydal 37letý muž. I když odešel sám, vrátili se ve dvou. Na cestě se totiž k němu přidal mírumilovný labrador a následoval každý jeho krok.

 

Psí tulák skončil v útulku. Foto: MP Chomutov

Pes muže věrně doprovodil až do ulice Pod Strání. Pán nevěděl, co s chlupáčem, proto přivolal hlídku městské policie. "Jak strážníci na místě zjistili, zvíře bylo v kondici a evidentně opečovávané. Na krku mělo obojek, ale bez známky," uvedl Vladimír Valenta, mluvčí chomutovské městské policie.

Protože se nepodařilo sehnat jeho páníčka, byl zvířecí sympaťák převezen do dočasného domova, do psího útulku v Beethovenově ulici.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru