Na horách se opět lyžuje! V Mezihoří a na Pyšné ale zatím pouze večer
Sněhová děla běžela v posledních dnech v lyžařských areálech naplno. Snímek je z 5. února z Pyšné. Zdroj: Ski areál Pyšná
Chomutov

Chomutovsko – Mrazy, které tento týden zasáhly celou Českou republiku, umožnily znovu obnovit lyžařskou sezónu v chomutovských ski areálech. Ve středu 7. února se opět rozjedou vleky v Mezihoří a Pyšné, lyžovat se ale zatím bude jen večer. Na Alšovce je v provozu areál celodenně.

V Mezihoří od minulé soboty intenzivně svahy zasněžují technickým sněhem. Ve středu večer se rozjede velký vlek. Ten bude v provozu až do pátku, ale zatím pouze na večerní lyžování, tedy od 17.00 do 20.00 hodin. Podobně se bude jezdit i na Pyšné. Také tady bude od středy do pátku pouze večerní lyžování na malé sjezdovce. O víkendu by měl být v provozu dětský skipark.

Celodenně se lyžuje na Alšovce. Tady byl kvůli oblevě lyžařský areál uzavřený jen tři dny na konci ledna. Od středy jezdí na Alšovce opět oba vleky od 9:00 do 16:00 hodin. Večerní lyžování je ve středu, pátek a sobotu od 17:30 do 20:00.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru