Jirkov - Řádění 34letého muže z Jirkova na tamním parkovišti vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení. Zlost na něj má nyní nejméně šest majitelů aut, která poškodil. Proč?

Poničený automobil. Ilustrační foto: Oldřich Hájek

Muž se opakovaně pokoušel dostat do restaurace, kde probíhala soukromá oslava. Když byl vyveden ven, odešel na sousední parkoviště a tam poškodil celkem šest zaparkovaných osobních automobilů různých značek. "Ulámal zpětná zrcátka a v jednom případě poškodil střechu a kapotu vozidla. Oprava bude majitele stát nejméně 8 tisíc korun," popsala skutky Jirkovana chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

Poté, co výtržník zjistil, že jeden ze svědků přivolal policejní hlídku, napadl i jeho. "Provedená dechová zkouška potvrdila, že muž jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal 3,14 promile," uvedla Marie Pivková. Nyní se bude zodpovídat z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru