Nájemník rozmlátil vchodové dveře u domu, aby mohl přespat aspoň na chodbě. Ztratil totiž všechny klíče
Rozbité dveře. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Svérázně vyřešil problém se ztracenými klíči nájemník z Kundratické ulice v Chomutově. Rozmlátil skleněné vchodové dveře do domu, aby mohl přespat alespoň na chodbě. Jeho jednání ale neušlo pozornosti všímavé ženy, která ihned zalarmovala strážníky.

Hlídka na místě objevila rozbité dveře a na chodbě spousty střetů. U výtahu byly kapky krve, bylo tedy zřejmé, že se pachatel musí nacházet uvnitř. Strážníci se tedy rozhodli, že dům celý projdou. V nejvyšším patře spatřili na chodbě muže s pořezanou rukou, který byl silně pod vlivem alkoholu. Ten se k celému incidentu přiznal a potvrdil, že dveře rozbil, jelikož ztratil klíče a chtěl tedy přenocovat aspoň na chodbě domu. Na ztraceném svazku měl totiž i klíče od bytu.

Strážníci muže vyzvali, aby je následoval do přízemí, kde měl vyčkat na příjezd hlídky státní policie. Vzhledem ke způsobené škodě bylo možné, že došlo ke spáchání trestného činu poškozování cizí věci. Policisté si po příjezdu na místo událost převzali.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru