Prvním občánkem Klášterce je malá Sonička
Rodiče s malou Soničkou. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Prvním letošním občánkem Klášterce nad Ohří je holčička Sonička. Narodila se 5. ledna v kadaňské porodnici.

První letošní klášterecké miminko přivedla na svět paní Mai Phuong Hoang a holčička dostala oficiální jméno Lan Phuong Nguyen. Rodiče už mají pro svoji dceru ale i české jméno, budou jí říkat Soňa. Tatínek Thai Son Nguyen prozradil, že doma na malou Soničku už čekají dvě sestřičky ve věku 11 a 3 roky. 

Miminko spolu s rodiči v porodnici přivítal ředitel nemocnice Petr Hossner, starosta města Štefan Drozd i místostarosta Josef Suchý. Od města dostali šťastní rodiče hned několik dárků a to dětskou deku, osušku, hrací podložku, cestovní kojeneckou sadu a novorozeneckou soupravičku. Od nemocnice pak pamětní medaili, kterou tady od loňského roku dávají všem novorozencům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru