Osmý ročník Rodinného zápolení odstartovaly lední hrátky s Piráty.  Losoval se i zájezd do Legolandu
První letošní akcí bylo řádění na ledě pod názvem Lední hrátky.
Chomutov

Chomutov – Chomutovské Rodinné zápolení, celoměstská soutěž pro rodiny s dětmi, vstoupilo do svého osmého ročníku. „Přihlásilo se zatím sto sedmdesát rodinných týmů. Na rodinném zápolení je úžasné, že se zapojují celé rodiny, mezi kterými jsou i takové, jež se zúčastnily všech předchozích sedmi ročníků,“ řekl náměstek primátora David Dinda. Rodiny mají stále šanci se hlásit. Pro postup do konečného losování stačí absolvovat osm z dvanácti letošních akcí.

První letošní akcí bylo řádění na ledě pod názvem „Lední hrátky“, na kterém organizační tým Rodiného zápolení spolupracoval s Piráty Chomutov. „Hokejoví trenéři našim týmům připravili dovednostní stanoviště,“ vysvětluje organizátorka Zuzana Šťastná. Kromě hokejových idolů Martina Šťovíčka, Honzy Havla a Romana Chlouby byla velkým lákadlem první akce možnost vyhrát zájezd do Legolandu. Losování vzal na svá bedra Roman Chlouba, který z improvizovaného kloboukového osudí vylosoval rodinu Vožehových. „Ještě jsme tam nebyli a je to velké překvapení. Moc se těšíme. Hlavně na obrovské množství lega,“ řekla Gabriela Vožehová s dcerou Eliškou.

Další akcí, kam koza Róza a kozlík Rozmarýnek pozvou rodiny je Taneční maraton 10. února. Následovat budou 16. -18. března Dny her s knihovnou. 

0801zapoleni2

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru