Dvě auta na střeše, jedno v potoce. Vyprošťovat je ráno musel jeřáb
Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutovsko - Tři hasičské jednotky vyjely před pátou hodinou ranní k dopravní nehodě tří osobních aut u obce Celná – Sobětice. Při nehodě byli čtyři lidé zraněni.

"Dvě auta se převrátila na střechu, jedno skončilo motorovou částí v potoce. Zraněné odvezla Zdravotnická záchranná služba. Hasiči vyprošťovali havarovaná vozidla jeřábem," uvedl mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan. Do potoka položili nornou stěnu proti úniku provozních kapalin.

A havarovalo se i o necelou hodinu později. Jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří vyjela před půl šestou k dopravní nehodě dvou osobních aut v Chomutovské ulici v Klášterci nad Ohří. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Hasiči uklidili vyteklé provozní kapaliny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru