Prvním miminkem Chomutova je Emička. Porod na Nový rok nebyl pro rodiče žádným překvapením
Malá Ema s rodinou a primátorem města. Zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Prvním letošním miminkem města Chomutova je Ema Vojtěchová. Narodila se prvního ledna ve 12.43 hodin.

Emička přišla na svět plánovaně, rodina na ni již čekala. Ema při narození vážila 3 200 gramů a měřila 52 centimetrů. Je zdravá a má se čile k světu. Doma na ni čeká starší bráška Vojta.

Maminka Iveta Vojtěchová rodila na domácí půdě, v chomutovské nemocnici pracuje totiž jako zdravotní sestřička. Maminku a malou Emičku přišel do porodnice navštívit primátor Chomutova Marek Hrabáč. Přinesl s sebou i několik dárků – květinu pro maminku, hračku pro Emu a upomínkové předměty. Emička získala od města ještě pět tisíc korun.

“Dostalo se mi té cti si první letošní chomutovské miminko pochovat. Emička krásně klidně spinkala. Přestože dnes svět není úplně jednoduchý, přeji jí, ať životem proplouvá stejně klidně a pohodově, jako spala v mé náruči,” popřál novorozenci primátor.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru