OBRAZEM: Při nehodě u Stráže se zranilo šest osob, z toho čtyři děti
FOTO: Hasičský záchranný sbor ČR
Chomutov

Ostrov - Dvě osobní auta havarovala v neděli odpoledne na silnici z Ostrova na Chomutov. Nehoda se stala u obce Boč. Celkem se při nehodě lehce zranilo šest osob, z toho čtyři děti. Hasiči z Karlovarského kraje zveřejnili snímky ze zásahu.

Na místě zasahovali hasiči z Ostrova a také kolegové z Ústeckého kraje ze stanice Klášterec. Místem události bylo možné projet kyvadlově. Negativem zásahu byla bezohlednost ostatních řidičů. Samotný příjezd záchranářů komplikovalo husté sněžení a špatně sjízdná komunikace, stejně tak ale bezohledné chování ostatních motoristů. Zasahující hasiči na druhou stranu ocenili přístup řidiče autobusu, který u nehody zastavil jako první, pomohl všem z aut ven a poskytnul všem zázemí v teple autobusu.

Následně ještě poskytl odvoz babičce s dvěma malýma dětma včetně všech jejich zavazadel, a že jich nebylo málo, do místa bydliště, kde jim se vším pomohl, a teprve poté dál pokračoval v jízdě.

Ostatní účastníci nehody mohli během řešení nehody využít jako zázemí kabinu zásahového auta hasičů, kde především děti dostali hračky a další drobnosti, aby se co nejvíce zmírnil traumatizující zážitek.

Boč_02 Boč_03 Boč_04 Boč_05 Boč_06 Boč_07 Boč_08 Boč_09 Boč_10 Boč_11 Boč_12 Boč_13 Boč_14 Boč_15 Boč_16 Boč_17 Boč_18 Boč_19 Boč_20

  

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru