Na Alšovce se začíná v sobotu lyžovat. Na návštěvníky čeká hned několik novinek
Na sjezdovkách leží od 30 do 50 centimetrů sněhu. Zdroj: Ski areál Alšovka
Chomutov

Chomutovsko - Ski areál Alšovka zahájí v sobotu 16. prosince letošní zimní sezónu. Rozjede se malý vlek. V plánu je na sjezdovce číslo jedna i noční lyžování.

Malý vlek se na Alšovce poprvé spustí v sobotu v 9.00 hodin ráno. Provozní doba vleků zůstává stejná jako loni, tedy od 9.00 do 16.00 hodin. V sobotu si budou moci zájemci zalyžovat i večer, a to od 17.30 do 20.00 hodin. V provozu bude i půjčovna lyží a Kiosek U Trolla.

Investice v areálu letos směřovaly zejména k vylepšení bezpečnosti, Celý areál je nově vybaven bezpečnostními matracemi, dále bude nově v provozu pokladna, která je umístěná u stání rolby na začátku sjezdovek. Pokud tedy vyrazíte na Alšovku lyžovat, nezapomeňte si pořídit jízdenky hned při vstupu do areálu. Za vydání bezkontaktní karty se účtuje záloha ve výši 100 korun, karta je potřeba i na jednotlivé jízdy. Platit se dá pouze v hotovosti. V areálu budou pro návštěvníky letos připraveny také dvě mobilní toalety.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru