Chomutov – Smutný příběh se odehrál před pár dny u restaurace Luna v blízkosti Jiráskovy ulice. Po páté hodině odpolední vyjížděla hlídka strážníků na základě telefonického oznámení, prý tady mladá žena bije malé děvčátko.

policie317Zlost po hádce s přítelem

Když strážníci dorazili na udané místo, ukázali svědci události na ženu, která stála opodál. „Jednatřicetiletá matka téměř dvouleté holčičky byla velice rozrušená. Prý se pohádala se svým přítelem, a to v ní vybičovalo zlost," uvádí mluvčí chomutovských strážníků Vladimír Valenta. „Nervově labilní žena také uvedla, že dceru nikdy nechtěla a ani nadále ji nechce," podotýká ještě policista.

Obě musely k lékaři

Zasahující hlídka přivolala k případu republikové kolegy a dojela pro sociální pracovnici. Ta rozhodla, že dítě musí okamžitě do nemocnice na kontrolu. „Strážníci je poté všechny odvezli k lékaři, ten mimo jiné zjistil, že dítě je silně opruzené," líčí Valenta a závěrem dodává, „matka i s holčičkou zůstane po nějakou dobu v nemocnici, podle slov lékaře se žena alespoň naučí základům péče o dítě. Samozřejmostí je, že nyní bude rodina pod drobnohledem odboru sociálních věcí."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru