Nedá si pokoj. Muž, který v listopadu koukal lidem do bytů, šmíruje dál. Znovu ho chytili tento týden
Muže poprvé zadrželi 25. listopadu městští strážníci. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovany děsí šmírák. Koukám lidem do bytů a pozoroval i cvičící dívky na 14. základní škole. Přestože byl už obviněn, ve šmírování pokračuje. Naposledy ho policisté chytili tento týden v úterý.

Poprvé 41letého muže zadrželi strážníci 25. listopadu, když pozoroval dívky v tělocvičně. V noci pak vylezl na lešení domu v Palackého ulici a koukal lidem do bytů. Muž skončil v rukou státních policistů. „Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako výtržnictví a porušování domovní svobody. Muž byl zadržen, ze zadržení byl ale následně propuštěn na příkaz státního zastupitelství,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková. Vyšetřování obou případů už bylo ukončeno a zasláno na státní zastupitelství. Obviněnému hrozí až dvouleté vězení.

To, že může skončit za mřížemi, 41letého muže ovšem od dalšího šmírování neodradilo.  Znovu ho chytili policisté na začátku tohoto týdne. V úterý 5. prosince nahlížel do bytů lidem v Kyjické ulici. Opět byl obviněn z výtržnictví.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru