Strážníci museli evakuovali celý dům, z elektrorozvodů se kouřilo
Ilustrační foto Zdroj: archiv hasiči
Chomutov

Jirkov - V Šimkově ulici v Jirkově málem vyhořel dům. Ze všech skříní pro rozvody elektřiny se valil černý dým. Nájemníci museli být evakuováni. O případu, který se stal 3. prosince, teď informovali městští strážníci, kteří zde zasahovali.

Ve 13:00 hodin byla hlídka městské policie vyslána do domu v ulici Šimkova s tím, že ve vchodě nespíš hoří. Po příjezdu na místo sice oheň ve vchodě vidět nebyl, ale ze všech skříní pro rozvod elektřiny vycházel černý dým. Strážníci proto ihned evakuovali nájemníky. Následně společně se státními policisty vypnuli všechny bytové jističe. Poté na místo dorazili hasiči, kteří si společně s technikem a kriminální policií událost převzali k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru