Cenu města získal Václav Cajtham, jeden ze zakladatelů kláštereckého hokeje
Starosta města Štefan Drozd předává Václavu Cajthamlovi Cenu města za rok 2017. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Starosta města Štefan Drozd předal Václavu Cajthamlovi na oslavách 60 let kláštereckého hokeje na zimním stadionu Cenu města za rok 2017. Václav Cajthaml je jedním ze zakladatelů kláštereckého hokeje v roce 1957. Dlouholetý hráč, trenér a funkcionář, který do dnešního dne i v 81 letech odvádí v klubu velký kus práce, pro malé i velké sportovce. 

„Za 60 let činnosti se stal neoddělitelnou součástí sportovního života v Klášterci nad Ohří. Svým rovným a spravedlivým přístupem je určitě velkým vzorem pro naše spoluobčany,“ říká Petr Mikeš z vedení kláštereckého klubu ledního hokeje.

Na oslavách 60 let kláštereckého hokeje byli oceněni i další dlouholetí činovníci kláštereckého hokeje. Pamětní list a poděkování obdržel: Miroslav Král, Jiří Šafr, Zdeněk Jaroš a Stanislav Říha.

Součástí oslav bylo utkání mládeže a staré gardy. A právě na mládež se současný klub hlavně soustředí.V oddíle je nyní zapojeno 134 dětí, kterým se věnuje více jako deset kvalifikovaných trenérů. Již druhým rokem je klub zapojen do náborových akcí „Pojď hrát hokej“, které přinášejí další mladé hokejisty. Letos v září ve spolupráci s mateřskými školkami rozjel projekt Hodina pohybu navíc, ve kterém se zaměřuje na sportování našich nejmenších obyvatel.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru