Na Kamencovém jezeře vyrostlo lanové centrum, slavnostně se otevře už ve středu
Nové lanové centrum. Zdroj:město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na Kamencovém jezeře přibyla atrakce pro děti. Vyrostlo tady lanové centrum. Slavnostně se otevře už ve středu 29. listopadu.

Lanové centrum tvoří šest věží, které jsou vyrobeny z akátu. Věže jsou spojené lanovými mosty z různých materiálů, například lany, kladinou, kulatými příčkami či lanovými příčkami. Na první věži je umístěna klouzačka, na poslední tobogán. Aby bylo lanové centrum bezpečné, jsou jednotlivé mosty chráněny sítěmi.

Slavnostní otevření lanového centra je naplánováno na 29. listopadu na 10.00 hodin. Plný provoz bude od začátku nadcházejí sezóny na Kamencovém jezeře. Vstup na lanové centrum budou mít návštěvníci jezera zdarma.

2711lanovecentrum1

2711lanovecentrum
2711lanovecentrum2

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru