Klášterec láká do města nové lékaře. Nabízí až sto tisíc korun
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Klášterec se rozhodl finančně podpořit lékaře, kteří by si ve městě chtěli otevřít ordinaci. Chce je nalákat dřív, než jich začne být ve městě nedostatek. Do začátku nově příchozím doktorům nabízí radnice až 100 tisíc korun.

Díky dobrému hospodaření vypsalo město nový dotační program a to na právě podporu dostupnosti lékařských služeb. Zatím sice ve městě nejsou problémy s dostupností lékařských služeb, několik praktických lékařů je ale v předdůchodovém věku, a proto již nyní radnice vytváří podmínky pro příchod nových lékařů. Město na podporu lékařů vyčlenilo na rok 300 tisíc korun. Jeden žadatel může získat až 100 tisíc. Peníze jsou určené na úhradu nájemného či vybavení ordinace.

Lékaři, kteří by měli o dotaci zájem, se budou muset zavázat, že budou ve městě poskytovat zdravotní služby aspoň 15 hodin týdně rozložených do tří pracovních dnů a zůstanou v Klášterci pracovat minimálně tři roky. Žádosti o dotace mohou zájemci podávat od 1. ledna příštího roku až do 31. října 2020.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru