VIDEOREPORTÁŽ: Kam na střední? Tři desítky škol se ukázaly pohromadě na jednom veletrhu
Regionální veletrh středoškolského vzdělávání Sokrates.
Chomutov

Most – Tři desítky středních škol se od neděle do pondělí prezentovaly v mostecké sportovní hale zájemcům o studium. Konal se zde Regionální veletrh středoškolského vzdělávání Sokrates.

Veletrh je součástí projektu SOKRATES 3+1, který pořádá ve spolupráci se svými partnery Okresní hospodářská komora Most. Je zaměřený na prezentaci vzdělávacích institucí nejen z Mostecka. Veletrh středního vzdělávání, Sokrates 1, který se uskutečnil v neděli 5. a v pondělí 6. listopadu je jedním ze čtyř aktivit, které probíhají během školního roku.

Již 21. listopadu se můžete těšit na v pořadí druhou aktivitu projektu Sokrates 3+1 v letošním školním roce a to na prezentaci vysokých a vyšších odborných škol. SOKRATES 2 uskuteční na Střední průmyslové škole Most.

VIDEOREPORTÁŽ

https://www.youtube.com/watch?v=xQOUXbkc-6E

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru