Ve Vejprtech vyhořel byt. Požár způsobil svojí neopatrností jeho nájemník
Dům, ve kterém hořelo. Zdroj: hasiči Vejprty
Chomutov

Vejprty – Tři hasičské jednotky zasahovaly v neděli 5. listopadu u požáru domu ve Vejprtech. Hořelo v jednom z bytů, požár způsobil zdejší nájemník.

Oheň vypukl krátce před devátou hodinou ranní v domě v Moskevské ulici. Požár způsobil svoji neopatrností 47letý muž z Kovářské, který má ve Vejprtech pronajatý byt. „Muž nebyl dostatečně opatrný. Při používání plynového topidla nedbal na bezpečnou vzdálenost od okolního nábytku. Když z bytu ráno odešel, začal nábytek hořet,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

Na místo se sjely jednotky hasičů z Vejprt, Kovářské a Klášterce nad Ohří. Hasiči zasahovali v dýchací technice, z domu evakuovali několik osob. Nikdo naštěstí nebyl zraněn. „Jedna osoba byla pouze preventivně vyšetřena záchrankou,“ doplnila Pivková.

Sedmačtyřicetiletý muž je nyní podezřelý z trestného činu obecného ohrožení. Policisté případ nadále vyšetřují.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru