V barech bylo o víkendu rušno. V Jirkově řádil agresivní host, v Chomutově ukradl muž obsluze přes 40 tisíc
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov/Chomutov – Hned dvakrát zasahovali policisté uplynulou sobotu v barech na Chomutovsku. Jednou v Jirkově kvůli agresivnímu hostovi, podruhé v Chomutově kvůli krádeži peněž. 

Rušno bylo v sobotu nad ránem v jirkovském baru ve Vinařické ulici. Jednatřicetiletý muž tady napadal další hosty, pak zaútočil i na obsluhující personál. Zraněna byla jedna žena, která musela vyhledat lékařské ošetření. Násilník byl posléze policisty zadržen a obviněn z trestného činu výtržnictví. Vyšetřování případu nadále pokračuje.

V Chomutově v baru pro změnu jeden z hostů kradl. Hlídka chomutovských policistů zadržela 37letého muže, který v baru v Kadaňské ulici využil chvilkové nepozornosti obsluhy a ze zdejší skříňky sebral přes 40 tisíc korun. „Část peněz u něj policisté zajistili, větší část však již stihl prohrát na automatech,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Muž byl obviněn z krádeže.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru