Tohoto úspěšného podnikatele v kavárenství vyzpovídal ve svém pořadu Cesty k úspěchu Marek Vašut
Jan Hawelka. Foto: Olga Markuzziová
Chomutov

Most, Praha - Před osmi lety se rozhodl podnikat v gastronomii. Protože sám miluje kávu, jeho volba byla jasná. Jan Hawelka je dnes majitelem pěti vyhlášených kaváren, které si v Ústeckém kraji oblíbilo nemalé množství lidí.

Lagarto najdete na Mostecku, Chomutovsku i Teplicku. Úspěšného podnikatele si vyhlédl i Marek Vašut a v pondělí 30. října jste mohli zhlédnout na TV Prima další díl pořadu Cesty k úspěchu, kde o své cestě v podnikání Mostečan Jan Hawelka vypráví.

Pořad se věnuje podnikatelům v Česku, kteří vděčí svému úspěchu svým nápadům a soustavné práci a předkládá divákům, že podnikatelé v naší republice nejsou většinou žádní tuneláři – naopak!

Celý díl pořadu můžete zhlédnout zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru