Ztratil kartu s přiloženým PINem, z účtu mu zmizelo 12 tisíc korun
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Policisté v Kadani pátrali po totožnosti pachatele, který z účtu jednoho z místních obyvatel odčerpal 12 tisíc korun. Poškozený uvedl, že minulý měsíc na neznámém místě ztratil svoji platební kartu, u které byl i přiložený PIN kód. Následně zjistil, že mu z účtu zmizela uvedená hotovost.

"Policistům se podařilo objasnit, že uvedené jednání má na svědomí 38letý muž. Kartou v několika případech zaplatil za zboží v prodejně. Kromě toho třikrát vybral peníze i z účtu majitele. Muži již bylo sděleno podezření z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru