Při natírání stožárů se v nepřístupném terénu u Kadaně zřítil člověk
Foto: Hasiči Královského města Kadaň
Chomutov

Kadaň - Při natírání stožárů vysokého napětí u obce Hradiště se zřítil člověk. Informovali o tom v úterý odpoledne kadaňští hasiči, kteří na místě zasahovali se svojí technikou.

Místo úrazu totiž bylo v prostoru lesa a cesta byla pro vůz zdravotnické záchranné služby nesjízdná. Hasiči proto nasadili čtyřkolku s vlekem na dovoz materiálu. "Po zajištění pacienta jsme jej přenesli do vrtulníku," uvedli Hasiči Královského města Kadaň, kteří zároveň pochválili spolupráci všech nasazených složek integrovaného záchranného systému.

Kromě kadaňských hasičů (jejich profil na Facebooku můžete sledovat zde) na místě zasahovala Zdravotnická záchranná služba z Kadaně, Letecká záchranná služba Ústeckého kraje a Policie ČR.

2410kadan2

Foto: Hasiči Královského města Kadaň

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru