Chomutov – Současné počasí ke koupání přímo vybízí. Chystáte se vyrazit a zvolili jste chomutovský Aquasvět? Pak byste měli vědět, že od dnešního dne až do čtvrtka jsou oba tobogány mimo provoz. Na druhou stranu zase dostanete slevu na vstupném.

tobogan96

„Musíme to udělat za provozu"

Proč tomu tak je? Na klouzačkách probíhá pravidelná roční revize. „Vloni jsme kontrolu prováděli v průběhu plánované letní odstávky, ta nás letos nečeká, proto to musíme udělat za provozu," vysvětluje jednatelka společnosti Kultura a sport Chomutov Věra Flašková.

Mistrovství zavře bazén

Další omezení se ve vodním stánku chystají již na tento víkend, konkrétně se jedná o pětadvacetimetrový bazén, který zůstane pro veřejnost zavřený. „V sobotu a neděli se u nás koná plavecké Mistrovství ČR mladších žáků," odůvodňuje uzavírku Flašková a dodává, „samozřejmě, v obou případech máme pro naše návštěvníky kompenzaci v podobě snížení ceny vstupného. V uvedené dny (krom pátku tedy celý týden – poznámka redakce) dostanou všichni dvacetiprocentní slevu."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru