Chomutov – Stalo se vám někdy, nebo znáte někoho, kdo omylem natankoval do svého auta jiné pohonné hmoty, než je třeba? Je to věc nepříjemná, nadávat ale člověk musí jenom sám sobě. Někdy ale můžete být sebepozornější, a přesto vám to není nic platné. Své o tom vědí majitelé benzínových miláčků, kteří tuto neděli nabrali pohonné hmoty na čerpací stanici OMV a s plnou nádrží ujeli pouhý kilometr.

pumpa225

Poprvé kolem třetí

Zní to téměř nemožně, přesto je to pravda. V neděli na chomutovské OMV v Černovické ulici tekla ze všech stojanů pouze nafta, a slovem ze všech, je myšleno i ty benzínové. „První případ řešili policisté v odpoledních hodinách kolem třetí hodiny. Řidič cizí státní příslušnosti na zmíněné čerpačce natankoval, dojel ovšem pouze na nedaleké přemostění ve směru ke státním hranicím," vysvětluje policejní mluvčí Marie Pivková.

Zavolal kamarádku, ta dopadla stejně

Další problémy (nahlášené) přišly k večeru. Pán nabral pohonné hmoty, po kilometru auto přestalo jet. Zavolal na pomoc svoji přítelkyni, která nemaje benzínu, natankovala na stejné stanici. Dojela stejně daleko, jako o pomoc volající muž. „Policisté celou věc prošetřili, majitelka zastavila prodej a stojany uzavřela s ujištěním, že veškeré vzniklé škody budou v rámci reklamace uhrazeny," dodává Pivková.

„No comment"pumpaa225

Policisté tedy evidují celkem tři případy, podle našich informací by se ale mělo jednat zhruba o desítku postižených aut. Škody na opravách se mohou vyšplhat do hodně vysokých čísel. Samozřejmě jsme se snažili zjistit, co přesně se vlastně stalo, jak mohlo k takovému problému dojít a jak se celá společnost k věci postaví. Odpověď? „OMV se rozhodla nastalou situaci nekomentovat," napsala v mailu tisková mluvčí OMV Lucie Mašínová.

„Benzín není"

V současné době jsou benzínové stojany na zmíněné pumpě zapečetěné. „Benzín nemáme, pouze naftu. Jak dlouho to tak bude, nám není známo. Teď se tady vyměňuje potrubí, vážně víc nevíme," slyšeli jsme na náš telefonický dotaz z černovické čerpačky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru