Chomutov – Dvě skupinky osob, sprostoty, nadávky, výhružky, mačeta ve vzduchu. Takový obrázek měli před očima obyvatelé Kadaňské ulice v neděli kolem osmé hodiny večerní. Samozřejmě neváhali a přivolali na pomoc strážníky Městské policie.

maceta225

„Policisté na místě zjistili, že spor se odehrával v křižovatce ulic Kadaňská a Palachova. Vzájemně se tady pronásledovaly a hrubě urážely dvě skupiny lidí (nepřizpůsobiví občané – poznámka redakce). Jeden z nich držel v ruce mačetu a máchal s ní ve vzduchu," popisuje situaci mluvčí strážníků Vladimír Valenta.

Jako Zorro mstitel

Jak posléze muži zákona zjistili, šlo o vyřizování účtů. Jednadvacetiletý „mačetista" vyrazil bránit svoji o pár let starší kamarádku (26), která byla údajně napadena druhou skupinou. Podle námi zjištěných informací byla dívka skutečně v obličeji zraněná, šrám jí měl způsobit úder hokejkou.

Zbraň odevzdal bez průtahů

Ozbrojený mladík byl hlídkou vyzván k odevzdání zbraně, nutno říci, že tak učinil bez jakéhokoliv zaváhání. Strážníci mačetu zajistili a celou věc předali k dalšímu šetření republikovým kolegům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru