Cizinci se mezi sebou v Chomutově pustili do rvačky s noži a flaškami
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Hlídky chomutovské městské policie byly vyslány do ulice Revoluční k jedné z provozoven, kde má docházet ke rvačce s noži a flaškami mezi občany cizí státní příslušnosti.

Po příjezdu na místo byli spatřeni dva muži, kteří, jakmile zbystřili strážníky, začali z místa utíkat každý na jinou stranu. Strážníci se rozdělili a každý začal jednoho z mužů stíhat. První byl opakovaně vyzván, aby zastavil, nebo bude použito donucovacích prostředků, na což muž nereagoval a utíkal dál. Po krátkém čase byl strážníkem pomocí donucovacích prostředků sveden k zemi a byla mu přiložena pouta.

Druhý z nich byl taktéž opakovaně vyzván, ale ani ten neuposlechl a schoval se mezi domy, kde byl nalezen a dobrovolně následoval strážníka zpět k místu incidentu.

Hlídka u provozovny byla svědky informována, že v události byl zainteresovaný ještě jeden muž a určili směr jeho úniku. Ten byl spatřen v nedaleké ulici, taktéž byl vyzván, načež na tuto výzvu se zastavil a se strážníky spolupracoval a vrátil se s nimi zpět k provozovně. Následně se na místo dostavila Policie ČR, která si událost převzala k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru