Muž dal přítelkyni hlavičku, až jí tekla krev. Podle něj spadla na chodník
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Ke zraněné ženě v Mostecké ulici vyjížděli na žádost zdravotnické záchranky chomutovští strážníci. Hlídka na místě spatřila muže a ženu, která seděla na chodníku a měla tržnou ránu nad okem.

Žena strážníkům uvedla, že ji přítel udeřil hlavou, z čehož jí právě udělal tržnou ránu. Mužova verze byla diametrálně odlišná. Uvedl, že ho přítelkyně škrtila a několikrát ho udeřila do hlavy a ránu má z pádu na chodník.

Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba a Policie ČR. Hlídce se mezitím podařilo zjistit svědka celého incidentu, který vše viděl z balkónu. Dle jeho slov žena strčila do muže a muž ji následně udeřil hlavou nad oko.

Po příjezdu sanity byla žena převezena k ošetření a hlídka Policie ČR si událost převzala k dalšímu vyšetřování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru