VIDEO: Lupič, který přepadl banku v Kadani, opět udeřil! Teď vybral banku v Podbořanech
Pachatel v bance v Podbořanech. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Ústecký kraj – Neznámý lupič, který má na svědomí přepadení banky v Kadani, teď znovu udeřil. Ve čtvrtek 21. září vybral banku v Podpořanech na Lounsku.

Pachatel přepadl banku na Masarykově náměstí v Podbořanech. „Vešel do budovy a pod pohrůžkou použití střelné zbraně odešel i s určitou peněžní částkou,“ řekla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Policie zveřejnila video z přepadení banky. Na něm je vidět, že pachatel v klidu vejde dovnitř budovy, čeká u přepážky, až na něj přijde řada, pak jde k bankovní úřednici a cosi jí podává – nejspíš nějaký papírek s požadavkem – a otevírá tašku, kterou má s sebou. Poté z banky rychle odchází.

Podle získaného popisu je pachateli asi 40 let, je vysoký zhruba 180 centimetrů, má světlou pleť. Na hlavě měl v době přepadení tmavou paruku vzadu staženou do ohonu a šedou kšiltovku. Na očích měl dioptrické brýle. Oblečen byl do černé bundy a tmavých kalhot. Hovořil česky.

Případ si na místě převzali krajští kriminalisté. Podle poznatků, které se podařilo zjistit, je pravděpodobné, že se jedná o stejného pachatele, který přepadl 12. června banku v Kadani. Pachatel má navíc pravděpodobně na svědomí i loupež v bance v Kadani v roce 2013.

Policie žádá veřejnost o pomoc při objasnění loupeží. Jakékoliv poznatky k pachateli volejte na linku 158.

https://www.youtube.com/watch?v=CJT-ghDZnYU

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru