Vystrašená a zanedbaná důchodkyně nevěděla, kde bydlí. Když strážníci našli její vnučku, ještě babičce nadávala
Ilustrační foto. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci pomáhali starší ženě, která nevěděla, kde bydlí. Když se jim podařilo najít vnučku, která se o dotyčnou stará, nestačili se divit.

Na služebnu Městské policie v Chomutově se dostavila starší žena, která vůbec netušila, jak se má dostat domů a nevěděla, kde bydlí. Žena měla u sebe doklady, podle kterých byla tedy odvezena do místa bydliště. Na místě bylo ovšem zjištěno, že žena tam již nežije. Seniorka byla zmatená a nebyla vůbec schopná si vzpomenout, kde nyní přebývá.

Strážníci následně zjistili, že důchodkyně v odpoledních hodinách seděla s vnučkou v jedné z provozoven v ulici Dřínovská. Hlídka se proto vydala se ženou na místo a tam se ptala hostů podniku, jestli ji někdo nezná. Ti ukázali na mladou ženu, která seděla opodál, ale na starší ženu vůbec nijak nereagovala. Když se strážníci přímo zeptali, zda je vnučkou důchodkyně a jestli se o ni stará, odpověděla, že ano. Ke své babičce se ale začala chovat neurvale, křičela na ni, že jí dělá ostudu.

Důchodkyně měla evidentně z vnučky strach. Dokonce i určitým způsobem naznačila, že bude vnučkou fyzicky potrestána. Strážníci proto mladá ženě sdělili, že její chování vůči její babičce bude zadokumentováno a informováni o něm sociální pracovníci magistrátu. Důchodkyně se navíc jevila zanedbaná, vystrašená a bylo evidentní, že u vnučky nemá adekvátní péči.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru