Další dopravní akce v Chomutově. Policisté kontrolovali, zda řidiči nejezdí na červenou
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutov – V Chomutově se uskutečnila další z řady dopravních akcí. Policisté se při ní tentokrát zaměřili na jízdu na červenou. Kontrolovali však také používání bezpečnostních pásů, dětských autosedaček, technický stav vozidel a požívání alkoholu před jízdou.

Hlídky zkontrolovaly celkem 25 aut a uložily celkem 12 pokut v celkové výši 6500 korun. Dva přestupky oznámili k vyřešení příslušné komisi chomutovského magistrátu.

A jakých se motoristé konkrétně dopustili přestupků? Červenou na semaforu nerespektovali 3 řidiči, pět nebylo během jízdy připoutáno, 3 použili k jízdě vozidlo, které mělo nevyhovující technický stav.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru