Charitativní kalendář chomutovských Pirátů je na světě. Nafotil ho a pokřtil slavný Robert Vano
Kalendář nafotil a pokřtil světoznámý fotograf Robert Vano. Zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov/Jirkov – Charitativní kalendář chomutovských Pirátů je na světě! Najdete v něm hokejisty na uměleckých fotkách světoznámého fotografa Roberta Vana. Kalendář je možné si zakoupit v městských informačních centrech v Chomutově a Jirkově a také v hokejovém fanshopu uvnitř SD arény.

Kalendář se fotil letos na jaře. Robert Vano pořizoval snímky hráčů dva dny přímo v chomutovské SD aréně. Křest kalendáře proběhl v pátek 8. září před úvodním extraligovým duelem Pirátů v nové sezóně. Kalendář dostal název Piráti proti bolesti.

Kalendář v hodnotě 390 korun zakoupíte v městských informačních centrech v Chomutově i Jirkově a také v hokejovém fanshopu uvnitř arény. Výtěžek z kalendáře pomůže postiženým dětem i dospělým. Rovným dílem bude rozdělen mezi dva charitativní projekty. Polovinu dostane Nadační fond Cesta proti bolesti, který pomáhá handicapovaným dětem z Jirkova a spravuje ho tamní rodák Milan Dzuriak. Druhá polovina výtěžku z prodeje poputuje na transparentní účet projektu Chomutov pomáhá.

Už v průběhu pátečního křtu se prodalo více než sto kusů kalendářů a na konto charitativních projektů tak putuje prvních 40 tisíc korun.

1109kalendar1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru