Vejprty – Mohutný kouř z oken bytu, zasahující hasiči v dýchacích přístrojích, jedna zraněná žena. Oheň, který vzplanul před hodinou a půl ve Vejprtech, likvidovali muži v modrožlutých uniformách téměř tři čtvrtě hodiny.

hasičzásahHořela kuchyň a jádro

Čas, 14:59. Na linku tísňového volání je nahlášen černý kouř, unikající z oken ve třetím patře panelového domu v Moskevské ulici ve Vejprtech. K požáru vyjíždějí profesionální jednotky ze stanic Klášterec nad Ohří a Chomutov, k nim se přidávají dobrovolní kolegové z Kryštofových Hamrů, Kovářské a Vejprt. „Hořela kuchyňská linka a část bytového jádra, celý byt byl zakouřen. Při požáru jedna žena utrpěla popáleninu na noze a nadýchala se kouře, ta samozřejmě skončila v péči lékařů," popisuje situaci mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Předběžná škoda je sto padesát tisíc

Na místě zasahující hasiči museli z důvodu velkého dýmu použít dýchací přístroje. „Požár jsme lokalizovali v 15:40 hodin. Poté byly provedeny dohašovací práce a celý byt odvětrán. Škoda je předběžně odhadnuta na sto padesát tisíc Kč. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru