Vrskmaň / Most – Policie vyhlásila konec pátrací akce, šofér – útěkář z nabourané Alfy Romeo byl objeven na kraji sousedního Mostu (u motorestu pod Hněvínem). Jedná se o třicátníka z téhož města a k překvapení všech, muž nikdy nevlastnil řidičské oprávnění.

ILU PCR auto napis bokkkJak se dostal do Mostu?

Po uprchlíkovi pátraly policejní hlídky několik dlouhých hodin v okolí místa nehody i v přilehlém lesíku. (o dopravní nehodě u Vrskmaně jsme psali zde). Marně. Muž se po bouračce vypařil jako pára nad hrncem. Objevila ho podle popisu až policejní hlídka v nedalekém Mostě. Jak se tam (zraněný) dostal, policisté v současné době vyšetřují.

Bude mít co vysvětlovat

„Okolnosti i příčiny nehody, včetně faktu, proč motorista utekl, jsou předmětem dalšího šetření," uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová s tím, že u muže předběžně nebylo zjištěno požití alkoholu. Podle našich informací má ale celá věc celkem zajímavou zápletku. Muž totiž údajně nemá a ani nikdy v minulosti neměl řidičák. Nemá samozřejmě ani auto, vůz, ve kterém havaroval, patří jeho přítelkyni a on si ho jen bez dovolení půjčil. Je tedy jisté, že bude mít hodně co vysvětlovat nejen na policii, ale i u své milé.

Podělte se s námi o zajímavá videa. Pošlete nám je na redakční e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

VIDEO Z NEHODY OD ČTENÁŘE

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru