Chomutov - Hned čtyři dopravní nehody zaměstnaly dnes ráno složky Integrovaného záchranného systému na Chomutovsku. Tím nejzávažnějším byl pak střet osobního automobilu Renault se dvěmi studentkami na přechodu pro chodce na Palackého ulici u České spořitelny v centru Chomutova.

Podle chomutovské policejní mluvčí Marie Pivkové došlo k vážné nehodě v 9.40 hodin, kdy jedno přijíždějící vozidlo mělo zastavit před přechodem pro chodce a jeho řidič pustil dívky ve věku 16 a 17 let, druhý řidič osobního automobilu Renault  Rapid jednapadesátiletý muž z Chomutova je ale patrně přehlédl a následně porazil.

Obě dívky, jedna z Chomutova a druhá z Jirkova posléze skončily se  zraněním končetin v chomutovské nemocnici, kde byly po ošetření  propuštěny domů.

Nehodu do jedenácté hodiny před polednem vyšetřovali dopravní policisté.

Prvotní informace od policistů byla, že šlo o střet osobního auta s chodkyní. Posléze policejní mluvčí Pivková upřesnila, že pod koly auta skončily dvě studentky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru