OBRAZEM: Takto probíhala loupež v bance v Klášterci nad Ohří. Dva pachatele policie dál hledá
Foto: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Kriminalisté pátrají po dvou neznámých pachatelích, kteří dne 2. srpna 2017 v odpoledních hodinách (mezi 13:30 – 13:48 hod.) vešli do pobočky banky v Petlérské ulici v Klášterci nad Ohří na Chomutovsku a pod pohrůžkou použití střelné zbraně požadovali finanční hotovost. Po získání určité peněžní částky oba muži z banky odešli do ulice Královéhradecké. K žádnému zranění naštěstí nedošlo.

Případ si převzali krajští policisté. Ti se se žádostí o pomoc při pátrání po pachatelích obracejí na veřejnost. Žádost směřuje i na případné svědky, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v okolí banky a mohli by policistům poskytnout jakoukoliv informaci o pohybu podezřelých mužů.

Popis 1. pachatele:

Mladší muž ve věku cca 25 let, sportovní postavy a výšky cca 175 cm. Podle svědků je snědé pleti a má vyholenou hlavu. V době loupeže měl na hlavě kšiltovku s potiskem, na sobě tmavou mikinu s kapucí, tmavé kalhoty a světlé sportovní boty. Hovořil česky.

Popis 2. pachatele:

Mladší muž ve věku cca 25 let, štíhlé postavy a výšky 175 – 180 cm. Má černé nakrátko střižené vlasy. V době loupeže měl na hlavě modrou kšiltovku. Na sobě měl tmavou mikinu s kapucí, tmavé kalhoty a sportovní boty. Hovořil česky.

"Více se k popisu zatím nepodařilo zjistit, oba pachatelé měli v době loupeže maskovaný obličej. Jakékoliv informace přijmeme na bezplatné lince 158. Děkujeme," vzkázala mluvčí policie Alena Bartošová.

Foto

Psali jsme

{article 14529}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru