Chomutov – Přesně na Nový rok jsme na našich stránkách přinesli žádost o pomoc při hledání zaběhlé fenky Jack Russell teriéra. Po necelém týdnu pro Vás máme krásnou zprávu, pejsek se po dlouhých dnech cestování vrátil domů.

Dlouho jsem ji nepustila z náruče

Pohublá, zašpiněná, unavená, ale živá a zdravá. Setkání ztracené roční Ellie se svojí člověčí rodinou nebralo konce, pětidenní úzkost a bolest nahradila radost a štěstí. „Je to neskutečné. Už jsem byla vážně zoufalá. Dostávaly se ke mně informace, kde všude byla Elinka viděna, nikomu se ale nepodařilo ji chytit. Nakonec přišla sama," září majitelka Monika a přidává další podrobnosti, „bylo to v neděli kolem druhé hodiny odpoledne. Volala nám nějaká paní, že ji viděla proběhnout kolem autobusové zastávky tady nedaleko. Přítel se šel hned podívat a ona už seděla před domem. Byla chudinka celá špinavá, na krásu ale nebyl čas. Vrhla jsem se na ní a hodně dlouho ji nepustila."

Trochu zhubla a odřela si tlapky

Hned druhý den pak na malou cestovatelku čekala cesta k lékaři. „Byla pohublá a měla odřené tlapičky," vysvětluje Monika a pak se pousměje, „naštěstí byla celkově v pořádku. Jak fyzicky, tak psychicky."

„Díky patří Vám všem"

Naše Novoroční žádost mezi Vámi vyvolala spoustu reakcí a emocí. „Bylo to skvělé. Lidé se zachovali opravdu báječně, vyjadřovali podporu a mnohdy se snažili aktivně pomoci. Ráda bych touto cestou chtěla všem moc a moc poděkovat. Vědomí, kolik lidí nám pomáhá, bylo opravdu velmi povzbuzující. Ještě jednou děkuji," uzavírá povídání Monika.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru