Staňkovice – K velmi zvláštnímu případu vyjížděla včera navečer profesionální jednotka žateckých hasičů, na tísňovou linku byl nahlášený o pomoc „volající" pes.  Ten se střechou propadl do bývalé hospody.

Dostali se dovnitř bez porušení dveří

Jakkoliv podivně to možná zní, je tomu opravdu tak. Když hasiči dorazili na udané místo, slyšeli z přístavku prázdné budovy naříkajícího pejska. Ten se, jak bylo později zjištěno, propadl do svého nechtěného vězení zchátralou střechou. Za asistence policistů zachránci objekt bývalého hostince otevřeli, nešťastného chlupáče z pasti vysvobodili a nezraněného předali majiteli. Celý  objekt byl posléze bez jakéhokoliv poškození dveří opět uzavřen a zabezpečen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru