VIDEO: Milan vyrazil na třetí charitativní cestu. Přítelkyně mu napsala kuriózní vzkaz pro štěstí
Milan s bratry. Zdroj: facebook/Nadační fond Cesta proti bolesti
Chomutov

Jirkov – Mladý Jirkovák Milan Dzuriak vyrazil v neděli 25. června na svou třetí charitativní cestu – Cestu proti bolesti. Vydal se na ni ze slovinského Šentjuru. Jede na kole, doprovází ho bratři s otcem. Domů by měl Milan dorazit v úterý 11. července.

Největší překážkou v cestě budou Alpy. Průběh cyklojízdy můžete prostřednictvím Milanových komentářů sledovat na facebookové stránce Nadačního fondu Cesty proti bolesti.

Před cestou Milan požádal svoji přítelkyni, aby mu napsala nějaký vzkaz pro štěstí. Jeho přítelkyně má evidentně smysl pro humor. Na tričku, ve kterém Milan vyrazil, se totiž objevil opravdu kuriózní nápis: „Miluji tě, a měň si ponožky.“ Milan to komentoval slovy: „To je tak, když už vás prostě moc dobře zná a ví, v jaké oblasti máte největší problémy.“ Na vysvětlenou dodal, že svoji první charitativní cestu na kole okolo Čech odjel v jedněch ponožkách, a ty podle toho následně vypadaly.

Na video ze startu třetí Milanovy charitativní cesty se můžete podívat zde:

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru