V zooparku chystají příměstský tábor, ještě jsou volná místa
Děti na loňském ekotáboře. Foto: Martin Šopf/zoopark
Chomutov

Chomutov – Nevíte, kam s dětmi na začátku prázdnin? Pošlete je na příměstský ekotábor do zooparku. Ještě jsou volná místa.

První týden plný zábavy s novými kamarády, kontaktem se zvířaty a programem zaměřeným na přírodu a ekologii odstartuje v zooparku 3. července. Denně v půl osmé ráno si děti od rodičů převezmou zkušení vedoucí a kromě nabitého programu jim zajistí také dobrý oběd, odpolední svačinu a pitný režim. Rodiče si vyzvednou děti zpět denně v půl páté odpoledne. „Možnost strávit v zooparku pět dní za sebou, vše vidět, slyšet, cítit a moci si osahat probouzí v dětech lásku k přírodě, učí je myslet ekologicky a lépe vnímat svět kolem sebe,“ vysvětlil ekolog Václav Brožka.

„Moc se na děti těšíme, na letošní ročník tábora s názvem Doba plastová připravujeme zajímavé novinky a nuda děti v zooparku rozhodně nečeká,“ dodal ekolog.
Přihlašovat děti můžete pomocí online přihlášky na webu zoopark.cz v sekci ekocentrum/ekotábory. Prozatím je ještě možnost se na tábor přihlásit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru