Chomutov – Přehnat to někdy s mírou alkoholu, tak to bohužel postihlo alespoň jednou v životě každého z nás. Někteří zažili i pověstné „okénko". Vydat se ale na cestu domů v poloze ležícího střelce a to přímo na jedné z nejfrekventovanějších silnic Chomutova, tomu se říká výkon.

Přijeďte, plazí se na Most

Kuriózní případ museli v uplynulých dnech řešit strážníci městské policie. Když přebírali telefonické oznámení, pravděpodobně ani oni nevěřili vlastním uším. Volající totiž uvedl, že na třináctce směrem na Most, v blízkosti čerpací stanice, plazí se po krajnici jakási žena.

Došly jí síly a usnula

Muži zákona vyrazili okamžitě. Nastalá obava, zda se nejedná o zraněného či jinak trpícího člověka se naštěstí nepotvrdila. Strážníci sice na kraji silnice ženu opravdu našli, nikam už ale necestovala. Tvrdě spala a již při pokusech o probuzení bylo více než jasné, kde je příčina jejího prazvláštního chování.

Kde to jsem?

Správnost úvahy se ostatně potvrdila okamžitě po ženině procitnutí. Nejprve překvapení, kde že se nachází, poté přiznání k alkoholovému prohřešku. Na svoji obhajobu uvedla, že zapíjela žal z rozchodu s přítelem.

Strážníci pomohli „opuštěné" ženě na nohy, pro jistotu ji ještě převedli přes přemostění rušné silnice a nasměrovali k nedalekému domovu do ulice 17. listopadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru