Tady nafouknou o prázdninách obří vodní klouzačku! Bude to frčet, slibuje město
Vybrat pro skluzavku vhodné místo není vůbec jednoduché. Pokud nemá kopec správný sklon, tak to zkrátka nejede.
Chomutov

Chomutov – V Chomutově se v první polovině letních prázdnin objeví v rámci takzvané Slide Czech manie obří vodní skluzavka. Město společně s organizátory akce vybíralo ulici, kam ji umístit. Nakonec se rozhodlo pro lokalitu sice mimo centrum, ale zase by to tady mělo pořádně frčet.

Vybrat ten správný kopec pro 300 metrů dlouhou nafukovací klouzačku není vůbec jednoduché. Musí mít totiž ten správný sklon a samozřejmě délku. Navíc je ideální, umístit tuto atrakci někde v centru města, kde lze očekávat největší návštěvnost, tam ale většinou moc strmých ulic nebývá. V Chomutově se rozhodli, že lidem umožní si tuto neobvyklou letní atrakci co nejvíce užít a našli pořádný kopec. „V Chomutově bude slide netradiční v tom, že jsme vybrali místo blízko Kamencového jezera v Přemyslově ulici podél letního kina. Tady by to mělo pořádně jezdit,“ řekl náměstek primátora David Dinda. 

Vodní bláznovství na obří nafukovací skluzavce vypukne v Chomutově 23. července v pravé poledne a jezdit se bude až do 17.00 hodin. Součástí akce bude i doprovodný program v letním kině.

Chomutov je jedním z 11 měst, kde Slide Czech manie letos bude. V Ústeckém kraji se obří vodní skluzavka objeví už jen v srpnu v Ústí nad Labem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru