OBRAZEM: Těžká nehoda motorkáře na silnici Chomutov - Louny. Narazil do boku auta
Nehoda osobního auta a motocyklu u Postoloprt. Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Postoloprty – K vážné havárii mezi osobním automobilem a motocyklem došlo ve středu před šestou hodinou ráno na silnici číslo 7.

U odbočky na Lenešice se na hlavním silničním tahu mezi Louny a Chomutovem srazila lehká dodávka Volkswagen Caddy a cestovní enduro BMW. Řidič motocyklu pravděpodobně narazil do boku osobního vozu. Přepraven byl sanitkou do nemocnice.

Kvůli časné hodině pro něj ještě nemohla vzlétnout podle informací našeho webu letecká záchranná služba z Ústeckého kraje, pražský vrtulník zase nemohl do vzduchu kvůli nepřízni počasí.

Policisté po dobu vyšetřování příčin nehody uzavřeli jeden jízdní pruh, dopravu pouštěli kyvadlově. Na místě pomáhali s odstraňováním následků střetu také hasiči.

Jak k havárii došlo a kdo ji zavinil je předmětem policejního vyšetřování.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru