OBRAZEM: Mastnota, špína, knedlíky u popelníku. Restaurace Monika je opět na štíru s hygienou
Takhle se v restauraci skladovaly knedlíky. Zdroj: www.potravinynapranyri.cz
Chomutov

Chomutov – Restaurace Monika v Chomutově už má zase problémy s hygienou. Podle serveru potravinynapranyri.cz byla 12. května část provozovny uzavřena. Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce zjistili hrubé nedostatky v hygieně.

Na několika místech restaurace byl výrazně zanedbaný úklid, nečistoty na stěnách nebo celé poškozené stěny. Potravinářská inspekce proto uzavřela skladovací prostory restaurace, kuchyň a její celé zázemí. 

Restaurace Monika měla problémy s hygienou už loni na podzim, tehdy provozovnu navštívili pracovníci z Krajské hygienické stanice v Ústí nad Labem. Objevili špatně uskladněné maso i hotová jídla a závažné nedostatky v dodržování osobní a provozní hygieny. Kontroloři nařídili úklid celé restaurace a likvidaci potravin. Provozovatel restaurace se následně na facebooku hostům omlouval, pochybení zdůvodňoval nedostatkem personálu. 

1505restaurace3

1505restaurace2

1505restaurace5

1505restaurace6

1505restaurace7

 

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru