Pozor! V Chomutově, Jirkově a Klášterci nepoteče od pondělního večera teplá voda
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Z důvodu opravy netěsnosti na zařízení ohřevu vody v Elektrárně Prunéřov bude část Chomutovska od pondělního večera bez tepla a teplé vody. Odstávka potrvá až do úterního odpoledne, v některých částech Klášterce nad Ohří dokonce až do večera. Informuje o tom ČEZ Teplárenská.

Odstávka začne v pondělí 15. května ve 22 hodin a skončí v úterý 16. května ve 14 hodin. Dodávka tepla a teplé vody bude přerušena pro celou oblast města Klášterec nad Ohří, pro větší část města Chomutova (vyjma ulic Příkopy, Beethovenova, Legionářská, Školní, Čechova, Dr. Jánského, mjr. Šulce, Palackého, nemocnice, polikliniky a středu města) a pro celou oblast města Jirkova.

V Klášterci nad Ohří bude pro odběratele z VS 8 až VS 11 přerušena dodávka tepla z důvodu opravy horkovodu v ulici Petlérská až do úterních večerních hodin. Více jsme psali zde:

{article title="Klášterec: Odstávka tepla a teplé vody se prodlouží. Pracovat se bude i v noci"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru