Poklop od kanálu si zloděj naložil do tašky na kolečkách, daleko s ním ale neodjel
Muže hlídka spatřila v ulici Na Moráni před vstupem do technických služeb. Ke krádeži se přiznal. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníkům chomutovské městské policie se podařilo díky všímavému muži chytit zloděje, který ukradl v ulici Dr. Beneše poklop od kanálu.

O zloději se strážníci dozvěděli z telefonátu. Svědek dokázal pachatele i popsat, což usnadnilo pátrání. Po příjezdu na místo a obhlídce okolí hlídka spatřila v ulici Na Moráni před vstupem do technických služeb muže, který odpovídal popisu. Dotyčný se po chvíli přiznal, že poklop od kanálu skutečně sebral.

Strážníci mu sdělili, že se dopustil přestupku. Případ bude řešit správní orgán chomutovského magistrátu. Muž totiž nevzal poklop poprvé, strážníci ho už jednou při stejné krádeži chytili. Ukradený poklop by vrácen na původní místo.

1505poklop2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru